Ny mobil 2

Här delar jag med mig av tidigare kurser & retreats, tankar & idéer och annat som faller mig in. 

Det var med stor förväntan som vi mötte upp våra deltagare på Fårö i slutet på mars. En helg där vi bjöd på  spännande ämnen som Epigenitik, Kvantfysik, Mindfullness, Meditation och Healing. Jag och mina kolleger Angelica och Jennie möttes av mycket värme, nyfikenhet och gemenskap.  Tänk vad mycket en helg kan göra! Så många intryck, andra  perspektiv, förändrade tankarbanor, känslor, individuella råd och verktyg att hantera vardagen med. Men framför allt nya insikter som radikalt förändrar förståelsen för livet.  Kopplingen mellan kropp, sinne och själ och vilka grundläggande effekter den har på våra liv.
DU ÄR SÅ MYCKET MER ÄN DEN DU TROR!

Läs hela inlägget »
Etiketter: energimedicin
Ny Ayurveda massage utbildning Lotta Bergqvist på Gotland

Det är så roligt att få erbjuda dig en ny möjlighet och välkomnar dig till min nya Ayurveda utbildning, där jag lär dig  en Abhyanga massage som är en Ayurvedisk helkroppsmassage.
Det är en terapeutisk behandling med örtbaserade oljor som är Dosha specifik.  Utbildningen är för dig som gått 3 steg i Ayurvedautbildningen. Vi varvar med att få och ge massage under två dagar samt en uppföljningsdag. Kostnaden för hela kursen är 5300 kronor inkl massageoljor.
Efter genomförd och godkänd utbildning erhåller du ett diplom.
Utbildingen håller jag den 26 september och 10 oktober 2021.
Välkommen med din intresseanmälan.

Läs hela inlägget »

Först vill jag säga tack till alla deltagare för en härligt fin helg på Stora Gåsemora, tack för era fina omdömen. 
 Det var en helg som gav oss kunskap, energi och glädje. En riktig Hälsohelg med andra ord. 
Vi fick lära oss vikten av att andas rätt och hur vi hanterar stress. Söndagen avslutades med introduktion och workshop kring Ayurveda och vilken mat som passar just dig. Det här gav verkligen mersmak!

Nu planerar Maud Hultqvist , Angelica Bill och jag för nästa retreat den 24-25 april 2021. Då ser vi fram emot att träffa Dig!

Hör av dig om du är intresserad ring mig på 0705-232120.

Läs hela inlägget »

Tack alla kursdeltagare för ert engagemang och er klokskap. Det är fantastiskt att få vara med er på er individuella och gemensamma resa med Ayurveda och hur vi kan läka oss själva. 
Vi ses alla snart igen  när vi startar steg  2  den 16 januari 2021.

Läs hela inlägget »
Etiketter: kurs ayurvedisk mat

Igår hade vi en fantastisk dag tillsammans på Viges gård i Grötlingbo med Ayurveda och matlagning. Är du intresserad av att samla en grupp eller vill du ge bort det som en present, slå mig en signal så bokar vi in en dag

Läs hela inlägget »
Etiketter: kurs ayurvedisk mat

Tacksamhet och glädje känner jag , när  jag nu tänker tillbaka på årets resa till  Kerala, och det Ayurvediska centret Enliven Veda.
 
Vi  har under 10 dagars fått uppleva ett mångfacetterat land, kärleksfulla mäniskor som tagit hand om oss på ettt fantastikt sätt. Resan har varit avkopplande, utrensande och vitaliserande med Ayurveda och med Yoga  varje morgon.
Vi lämnade vardagen och gav oss själva vila, omtanke och kärlek. Vi fick  möjlighet att fördjupa våra kunskaper om Ayurveda, en mångtusenårig livskunskap.
 
Vi har bott bor på det Ayurvediska centret Enliven Veda, som drivs av det Ayurvediska läkarparet Dr Thejus Therayil och Dr Sruthi Thejus. De tillhör en familj med lång erfarenhet av Ayurveda. Gå gärna in på deras hemsida och läs mer www.enlivenveda.com

Tack alla ni som följde med mig på resan! 

Någon resa 2020 är inte aktuellt på grund av Covid-19 situationen i världen och de rekommenderade restriktionerna av Folkhälomyndigheten. 

* klicka på bilderna för att se dem i större format

Läs hela inlägget »

Välkommen till mig och din resa mot hälsa i balans!