Ny mobil 2

Här delar jag med mig av tidigare kurser & retreats, tankar & idéer och annat som faller mig in. 

Det här året har varit ett år med många otroliga upplevelser för mig. I min verksamhet har fler och fler kunder sökt mig för rening och healing som Shaman.
Jag har även insett att jag har ett förflutet som kristallhealare och de kunskaperna kommer tillbaka till mig mer och mer.
I takt med att jag använder mina förmågor som healare så har även min mediala kontakter ökat.
Jag är så tacksam över mina kontakter med uppstigna mästare och ärkeänglar. Jag har fått till mig många fantastiska budskap, som jag blivit ombedd att förmedla till min omvärld. Så nu har jag börjat att skriva på en bok. Det är både spännande och utmanande.

Här på min blogg kommer jag att skriva om de budskap jag fått och jag börjar med dagens budskap från Moder jord, Gaia.
Hon bad mig om att dra två kort från ett kortdeck som heter Earth Magic. Det här är hennes budskap till oss!
 
Återfödelse! Precis som ni nu laddas med med nya koder och energier i era kroppar, transformeras även jag. 
Ni har inte behandlat mig väl. Ni har inte betraktat mig som en levande själ. Det är jag i allra högsta grad. 
Vi är ett du och jag!
Jag ger dig kraft och energi, jag hjälper dig att stå stadigt. Jag tar hand om dig, så behandla mig lika väl.
Från mitt hjärta strömmar kärleksfulla energier och mången kunskap.
Nu springer den feminina kraften och kunskapen fram med full styrka. Den feminina kraften som står för omsorg, kärlek och 
dolda kunskaper. De feminina kraften som varit förtryckt, förtalad och bortglömd i flera hundra år.
Nu återföds vi, nu blir allt fulländat!.

Läs hela inlägget »

Nu så är det dags att prata om allt som har hänt den senaste tiden. Jag har blivit vägledd och lyssnat på mitt hjärta. Jag har startat upp en samtalsgrupp som jag kallar "Livsviktigt".  En grupp där vi pratar om allt mellan himmel och hav, allt som vi tycker är viktigt i livet. Ett gäng med härliga, mogna och modiga kvinnor samlas nu regelbundet och vi har mycket att prata om.  Vi lyssnar och lär av varandra. Det är min ambition att fortsätta med samtalgrupper framöver. Jag återkommer med närmare besked när jag startar upp nästa grupp. 

Vattumannens tidsålder är avslöjandets tid, upplysningens tid. Allt som har dolts kommer nu fram i dagsljuset. Vi kommer åter samman i sanning, kärlek och gemenskap. Vi enar oss och låter glädjen till jorden och livet få utvecklas och växa. Vi delar med oss och lär att vi alla hör ihop.  

Idag skickar jag med ett kanaliserat budskap från Saint Germain som säger så här;

Har du det tufft nu och är villrådig över allt som sägs o skrivs i massmedia. Håll ditt fokus på ditt hjärta och lita på din inuition, ditt högre jag. 
Det är många som försöker "slå blå duster" i människorna på jorden, för att skapa rädsla och oro.
Det är den sista striden, innan den mörka agendan måste ge vika
för allt kärleksfullt ljus som stömmar via centralsolen till jorden.
Du ladds med energi och kan känna dig trött med olika fysiska symptom. 
Det är precis som det skall vara. 
Du växer nu som själ och din fysiska kropp uppdateras.

 

Läs hela inlägget »

Jag hoppas att du känner julefrid och att du kan umgås med dina nära och kära. Även om de inte finns fysiskt nära, så har vi möjligheten att pratas vid per telefon eller att facetima med. 

Jag, precis som många andra ser varje jul på Karl-Bertil Jonssons jul. En underbar saga skriven och berättad av Tage Danielsson om att dela livets gåvor till de som inte har så mycket. Den ger mig sådan glädje och värme. Själv väljer jag att ge gåvor till Läkare utan gränser, Operation Smile och Bris. Det gör jag under hela året efter bästa förmåga. Det är organisationer som jag känner för.

I jultal och nyhetsinlägg talas det bara om elkriser, inflation och räntehjöjningar tillsammans med virus och vinterkräksjuka, snöstormar osv. Det här skapar oro och ängslan hos många.
Vad är det som händer och vart är vi på väg? 
Det viktigaste budskapet jag vill förmedla till er alla är, var lugna för innan ljuset kommer blir det mörkare först.

Dagens budskap från Saint Germain är
Allt är illusioner, inget av det du ser och hör är på riktigt.
Du som människa väljer vilka "glasögon" du ska ha på dig. Du väljer hur du ska tolka din omvärld.
Sanningen kommer att segra. Vi är många som arbetar för det.
Håll ut och var inte rädda, låt dig inte kuvas. Lita på ditt hjärta och din intuition. Handla och tala utifrån det. Det är din saning.

 
Var ljuset för dig själv och andra och så önskar jag alla en god fortsättning på julen. 

Läs hela inlägget »

Det är mycket som händer runt omkring i världen och det är mycket som händer i våra kroppar på grund av höga energier. Det kan ge fysiska problem som värk i kroppen öronsusningar, huvudvärk mm.  Allt det som händer och allt vi känner kan skapa oro och ängslan. Det är precis som det ska vara. Ur det mörka utsilas ljuset mer och mer. Vi får i oss mer ljusenergi och med den förändras våra kroppar.  Själv tar jag det lungt och låter energierna flöda igenom mig. Jag rekommenderar er att göra detsamma. 

Jag har deltagit i en workshop med Ivar Kristoffersson och fått ett litet smakprov på Mayafolkets visdom, deras kalender och den galatiska kalendern. Nu ska jag fortsätter på egen hand och lära mig mer om det.  Så spännande!

Jag skickar med er dagens budskap från Saint Germain

Vi stiger i energin och blir mer medvetna om vilka fantastiska varelser vi är. Mina tankar påverkar dina och alla andras tankar. 
Vi är sammanflätade med varandra. Gör vi gott och tänker goda kärleksfulla tankar så sprider det sig ut i universum. Antalet som stigit är nu så många, så det går bara mot ett håll. Ljus, kärlek och en tid för gemenskap och hjälpsamhet.
Vi är många som kretsar runt jorden för att hjälpa till att hålla ljuset. Jorden är en viktig planet för hela universum. Många strider har utkämpats, men när vi nu går in i Vattumannens tidsålder så ändras hela spelplanen.
Lämna allt gammalt skräp, skam och skuld och låt allt transformeras i ljuset till ljus.
Vi behöver alla varandra för att allt skall vända. Hjälp varandra stöd och trösta varandra. Var ljuset som lyser upp allt och allting.


 

Läs hela inlägget »

Det är ett tag sedan jag skrev här i min blogg. Jag har varit ute på en resa, en resa som påverkat mig både till kropp och själ. Jag hörsammade min inre längtan och har väckt upp mina kunskaperna som Shaman. Jag har träffat fantastiska kurs-kompisar och vi har verkligen delat både sådant som tillhör detta livet och tidigare liv. Möten som har varit enkla, sanna, tuffa och ljuvliga. Under utbildningen har jag öppnat upp mig för allt det fantastika som det innebär att vara en själ här och nu - en del av universum. 

En del av det som har hänt mig är jag får budskap av Saint Germain, en uppstigen mästare. Han är en profet för Vattumannen tidsålder som vi går in i 2023. Han kommer med den lila läkande flamman. Han har skapat Saint Germains världsfond som kommer att vara den ekonomiska modellen för Vattumannens ålder. Han tillhör det vita brödraskapet och arbetar sida vid sida med Jesus. 
Jag kommer att dela de buskap som jag får med er, här på min blogg.

Håll ut ljuset kommer närmare till allt fler. Fler och fler känner av och tar emot ljuset. Även om de inte känner så tar alla emot. Vi segrar, vi tar över. Mörker, korruption och manipulation är snart ett minne blott. Morgondagens ljus står inför dörren. Kärlek, gemenskap, omtanke och empati kommer att vara den nya tidens melodi. Var tålmodig, vi är med er hela tiden.
Saint Germain/gm Lotta


 

Läs hela inlägget »

Dagarna bara flyger iväg och vi lämnar en härlig och intensiv sommar med Leijonportalen och otroligt starka energiaktiviteter från jorden och solen bakom oss. Vi närmar oss hösten med stormsteg. Nu närmast står en fullmåne inför dörren. Passa på och gör dig av med allt skräp, allt du bär på som du vill släppa. Sådant som du är färdig med, sådant som du inte behöver eller vill ha kvar längre. Det kan var tankar, oro, vanor, föreställningar, minnen, gamla sår och relationer. På andra sidan fullmånen står det en massa spännande och väntar oss. Ju mer vi befriar oss och renar oss ju lättare kan vi ta emot ljus och kärlek. Precis som en fjäril kastar vi nu av oss puppans skal och flyger iväg. 

Att rena sig handlar både om att rena den fysiska kroppen som den själsliga sidan. Jag är gärna en språngbräda för dig till ett nytt och hälsosammare liv. Som Energiterapeut hjälper jag hela dig. 

 Under hösten kommer jag att starta upp samtalsgrupper där vi talar om allt mellan himmel och jord dvs allt som är viktigt i livet. 
Vi formar samtalen efter gruppens aktuella behov. Jag skickar med insikter, visdomar och verktyg att använda i vardagen. 

Nästa gång är den 2 oktober kl 14.00 hemma hos mig på Sanda,Fyrbåksvägen 21.

FLYG HÖGT!

Läs hela inlägget »

Att få utbilda sig och vidga sina insikter och kunskaper är inte bara stimulerande, det ger mig en fantasktik energi. Redan som liten flicka var jag väldigt nyfiken och vetgirig. Jag minns mina stunder tillsammans med min farfar och stjärnkikaren, då jag fick följa med honom och se himmlavalvet i närbild. Jag glömmer aldrig det min farfar sa, om allt det fantastiska vi såg "Lotta, du skall veta att ju mer du lär, ju mer vet du att du så lite vet". Så minnesvärt och så sant!

När jag idag står med bara fötter i gräset och betraktar stjärnorna, känner jag kraften från jorden och universums energi. Jag känner en vördnad och ödmjukhet över att jag är en del av alltet och att jag kan använda energin till att hjälpa andra.
 Det är verkligen ett wow!

Livet är spännande och fantastiskt - vill du veta mer så följ med mig och mina kolleger Angelica Bill och Jennie Claesson den 3- 4 September 2022 till en härlig energihelg på Liste gård, Norrlanda, Gotland. Se mer info under fliken retreats.

Läs hela inlägget »

Mitrokondriell dysfunktion är ett begrepp som innebär att våra mitokondrier, våra cellers kraftverk, inte fungerar optimalt. Det är ett tillstånd som läkarvetenskapen börjar koppla ihop med vanliga folksjukdomar, kronisk trötthet och psykisk ohälsa.
Inuti våra celler finns en liten organell som kallas mitokondrie. Det är i den som den mesta energin vi stoppar i oss i form av mat, omvandlas till energi som cellen kan använda. ATP är en energirik molekyl som cellen kan utnyttja varje gång den behöver det för en energikrävande process. 
De mest energikrävande processerna finns i vår hjärnan, hjärta och i musklerna.
Därför är det viktigt att du stannar upp och tar dig funderare över vilka förutsättningar du ger dig själv.
-Hur lever du?
-Hur ser din miljö ut?
-Vilken mat äter du?
-Hur sover du?
-Vilken fysisk aktivitet gör du?

DU BLIR VAD DU ÄTER, TÄNKER OCH GÖR!
 

Läs hela inlägget »

Många kunder kommer till mig med långvarig ihållande smärta eller med smärta som kommer och går. Det flesta har vandrat genom sjukvården utan att få den hjälp de behöver. De upplever att de inte blivit lyssnad till och inte blivit trodd på. Min uppgift som hälsorådgivare och terapeut är att ta mig tid att lyssna och att lyssna bakom orden och lägga ett "pussel". Ett ohälsotillstånd har oftast inte en bakomliggande orsak, utan de är flera faktorer som bidrar till problemet.
Vi benar i problemen och de råd och de behandlingar som jag ger dig har med hela livet att göra. Arbete, familj, sömn, mat ,stress, trivsel och hur du ser på dig själva - vem är du?  
Hur tänker du och hur hanterar du livet?

Vi är energivarelser och allt hänger ihop!
Du är en helhet du är en del av allt och jag behandlar dig som en helhet.
Allt kan du läka ut - det är ditt ansvar.
Jag är oerhört tacksam om jag får vara ett reskap i din läkeprocess:) 
 

Läs hela inlägget »

Oj vad tiden går och nu så närmar vi oss våren. Jag och mina kolleger Maud, Angelica och Jennie planerar nu inför hälsoretreat i mars på Fårö. Det är så roligt att få möta alla nya människor för att umgås och som är sugna på nya kunskaper och insikter vad gäller livet och att ha hälsa.  Det finns några platser kvar!
Kom ihåg att du är skapt för att njuta, och världen är full av saker att njuta av!
 

Läs hela inlägget »
Etiketter: fårö mars 2022
Bilder används under Creative Commons från Hades2k

Välkommen till mig och din resa mot hälsa i balans!