Ny mobil 2

Det har hänt mycket sedan sist!

Det är ett tag sedan jag skrev här i min blogg. Jag har varit ute på en resa, en resa som påverkat mig både till kropp och själ. Jag hörsammade min inre längtan och har väckt upp mina kunskaperna som Shaman. Jag har träffat fantastiska kurs-kompisar och vi har verkligen delat både sådant som tillhör detta livet och tidigare liv. Möten som har varit enkla, sanna, tuffa och ljuvliga. Under utbildningen har jag öppnat upp mig för allt det fantastika som det innebär att vara en själ här och nu - en del av universum. 

En del av det som har hänt mig är jag får budskap av Saint Germain, en uppstigen mästare. Han är en profet för Vattumannen tidsålder som vi går in i 2023. Han kommer med den lila läkande flamman. Han har skapat Saint Germains världsfond som kommer att vara den ekonomiska modellen för Vattumannens ålder. Han tillhör det vita brödraskapet och arbetar sida vid sida med Jesus. 
Jag kommer att dela de buskap som jag får med er, här på min blogg.

Håll ut ljuset kommer närmare till allt fler. Fler och fler känner av och tar emot ljuset. Även om de inte känner så tar alla emot. Vi segrar, vi tar över. Mörker, korruption och manipulation är snart ett minne blott. Morgondagens ljus står inför dörren. Kärlek, gemenskap, omtanke och empati kommer att vara den nya tidens melodi. Var tålmodig, vi är med er hela tiden.
Saint Germain/gm Lotta


 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln