Ny mobil 2

Fantastisk energi

Att få utbilda sig och vidga sina insikter och kunskaper är inte bara stimulerande, det ger mig en fantasktik energi. Redan som liten flicka var jag väldigt nyfiken och vetgirig. Jag minns mina stunder tillsammans med min farfar och stjärnkikaren, då jag fick följa med honom och se himmlavalvet i närbild. Jag glömmer aldrig det min farfar sa, om allt det fantastiska vi såg "Lotta, du skall veta att ju mer du lär, ju mer vet du att du så lite vet". Så minnesvärt och så sant!

När jag idag står med bara fötter i gräset och betraktar stjärnorna, känner jag kraften från jorden och universums energi. Jag känner en vördnad och ödmjukhet över att jag är en del av alltet och att jag kan använda energin till att hjälpa andra.
 Det är verkligen ett wow!

Livet är spännande och fantastiskt - vill du veta mer så följ med mig och mina kolleger Angelica Bill och Jennie Claesson den 3- 4 September 2022 till en härlig energihelg på Liste gård, Norrlanda, Gotland. Se mer info under fliken retreats.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln