Ny mobil 2

Välkommen till Lotta Bergqvist!

Min berättelse börjar redan som liten flicka när jag blev sjuk i alla mina leder i juvenil reumatoid artrit eller barnreumatism. En kronisk sjukdom, sa doktorn, som jag måste lära mig leva med.  Under hela mitt vuxna liv har jag funderat om det verkligen kan vara så. Vi är fantastiska skapelser som klarar av att läka oss från operationer, sårskador, infektioner osv hur kan vi då ha ett immunförsvar som går till attack mot oss själva? 
Idag vet jag att det inte är sant!
 

Ayurveda, ENERGIMEDICIN och Shaman

Ayurveda är en flera tusenårig livskunskap som ser till helheten och inte till symptomen. Jag förstod att nu hade jag kommit en bit på vägen mot ett svar som kändes logiskt.
Jag gjorde ett  val - jag valde att prioritera mig själv!  

Jag lämnade mitt yrkesliv för att utbilda mig till Hälsorådgivare och terapeut inom Ayurveda. Jag fick lära mig vilken kost som just jag med min kroppskonstitution skall äta, hur jag skall leva och balansera mitt liv. Jag har vidareutbildat mig inom den kinesiska medicinen och som shamansk healare. Genom meditationen har jag fått kontakt med mig själv igen,  jag har kommit hem till mitt hjärta. Jag har läkt mina sår och trauman.
Du kan träffa mig i Olofsbo, Falkenberg.
Nu lever jag ett friskt balanserat liv!

Naturlig hälsa

Mitt uppdrag, min mission är  att få hjälpa Dig till ett bättre hälsa och att få blomma ut  i Din fulla potential. Jag  vill lära Dig vad Du kan göra för att leva Ditt liv utan ohälsa!

Tacksamhet är vad jag känner när jag möter  alla underbara människor, nu som  hälsorådgivare, terapeut och shaman. 

JAG erbjudER:

  • Genomgång av din hälsa inkl. pulsdiagnostik, rådgivning 
  • Shamansk healing
  • Biofrekvens behandlingar

Jag innehar F-skattesedel.

Välkommen till mig och din resa mot hälsa i balans!