Ny mobil 2

Vattumannens tidsålder

Nu så är det dags att prata om allt som har hänt den senaste tiden. Jag har blivit vägledd och lyssnat på mitt hjärta. Jag har startat upp en samtalsgrupp som jag kallar "Livsviktigt".  En grupp där vi pratar om allt mellan himmel och hav, allt som vi tycker är viktigt i livet. Ett gäng med härliga, mogna och modiga kvinnor samlas nu regelbundet och vi har mycket att prata om.  Vi lyssnar och lär av varandra. Det är min ambition att fortsätta med samtalgrupper framöver. Jag återkommer med närmare besked när jag startar upp nästa grupp. 

Vattumannens tidsålder är avslöjandets tid, upplysningens tid. Allt som har dolts kommer nu fram i dagsljuset. Vi kommer åter samman i sanning, kärlek och gemenskap. Vi enar oss och låter glädjen till jorden och livet få utvecklas och växa. Vi delar med oss och lär att vi alla hör ihop.  

Idag skickar jag med ett kanaliserat budskap från Saint Germain som säger så här;

Har du det tufft nu och är villrådig över allt som sägs o skrivs i massmedia. Håll ditt fokus på ditt hjärta och lita på din inuition, ditt högre jag. 
Det är många som försöker "slå blå duster" i människorna på jorden, för att skapa rädsla och oro.
Det är den sista striden, innan den mörka agendan måste ge vika
för allt kärleksfullt ljus som stömmar via centralsolen till jorden.
Du ladds med energi och kan känna dig trött med olika fysiska symptom. 
Det är precis som det skall vara. 
Du växer nu som själ och din fysiska kropp uppdateras.

 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln