Ny mobil 2

Med önskan om en fin advent

Det är mycket som händer runt omkring i världen och det är mycket som händer i våra kroppar på grund av höga energier. Det kan ge fysiska problem som värk i kroppen öronsusningar, huvudvärk mm.  Allt det som händer och allt vi känner kan skapa oro och ängslan. Det är precis som det ska vara. Ur det mörka utsilas ljuset mer och mer. Vi får i oss mer ljusenergi och med den förändras våra kroppar.  Själv tar jag det lungt och låter energierna flöda igenom mig. Jag rekommenderar er att göra detsamma. 

Jag har deltagit i en workshop med Ivar Kristoffersson och fått ett litet smakprov på Mayafolkets visdom, deras kalender och den galatiska kalendern. Nu ska jag fortsätter på egen hand och lära mig mer om det.  Så spännande!

Jag skickar med er dagens budskap från Saint Germain

Vi stiger i energin och blir mer medvetna om vilka fantastiska varelser vi är. Mina tankar påverkar dina och alla andras tankar. 
Vi är sammanflätade med varandra. Gör vi gott och tänker goda kärleksfulla tankar så sprider det sig ut i universum. Antalet som stigit är nu så många, så det går bara mot ett håll. Ljus, kärlek och en tid för gemenskap och hjälpsamhet.
Vi är många som kretsar runt jorden för att hjälpa till att hålla ljuset. Jorden är en viktig planet för hela universum. Många strider har utkämpats, men när vi nu går in i Vattumannens tidsålder så ändras hela spelplanen.
Lämna allt gammalt skräp, skam och skuld och låt allt transformeras i ljuset till ljus.
Vi behöver alla varandra för att allt skall vända. Hjälp varandra stöd och trösta varandra. Var ljuset som lyser upp allt och allting.


 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln