Ny mobil 2

Här delar jag med mig av tidigare kurser & retreats, tankar & idéer och annat som faller mig in. 

2021

Det är nu tredje gången som jag och mina kolleger har haft en Hälsohelg på Fårö. Jag är verkligen från hjärtat tacksam att få dela med mig av mina kunskaper hur vi kan skapa balans i kropp sinne och själ. Det är en ynnest att få träffa människor i olika åldrar, var än i livet de befinner sig och utbyta tankar och erfarenheter. Det här att träffas i verkliga livet är så värdefullt och berikande. Våra Hälsohelger kommer vi att fortsätta med så håll utkik och boka in dig. Nästa planerade Hälsohelg på Fårö blir hösten 2022.

Läs hela inlägget »

Planerade evenemang får ändras och andra blir till min glädje fullbokade. Så är livet, i ständig i förändring!
Ibland får jag frågan varför inte livet bara kan få vara att va, att leva enkel och lätt? 
För mig är svaret ganska enkelt. Ingenting i hela universum stå still, ingen utveckling sker när det är staus quo. Vi behöver möta motstånd för att kunna utvecklas. I motståndet får du hitta lösningar och hantera saker och ting kanske på ett nytt sätt. Du lär och får ett annat perspektiv. Du och jag finns här och nu på denna planet för att lära och utveckla oss själva.

Det är precis som årstiderna vi behöver variationen som årstiderna bjuder på, för må bra. Höstens tid är mer stillsam. Efter sommarens intensiva tid med sina utsvävningar är det nu tid för mer lugn och ro, tid att reflektra och rening.
Kroppen behöver få sin höststädning och dina goda vanor och rutiner skall på plats igen. 

Är du redo för hösten! Jag är det, så välkommen och höra av dig till mig om du behöver hjälp  med höststädningen. Du får en hälsogenomgång, god råd, renande och balanserande behandlingar. Har du smärtproblematik någonstans så hjälper jag dig även med det.  

 

Läs hela inlägget »

Det var med stor förväntan som vi mötte upp våra deltagare på Fårö i slutet på mars. En helg där vi bjöd på  spännande ämnen som Epigenitik, Kvantfysik, Mindfullness, Meditation och Healing. Jag och mina kolleger Angelica och Jennie möttes av mycket värme, nyfikenhet och gemenskap.  Tänk vad mycket en helg kan göra! Så många intryck, andra  perspektiv, förändrade tankarbanor, känslor, individuella råd och verktyg att hantera vardagen med. Men framför allt nya insikter som radikalt förändrar förståelsen för livet.  Kopplingen mellan kropp, sinne och själ och vilka grundläggande effekter den har på våra liv.
DU ÄR SÅ MYCKET MER ÄN DEN DU TROR!

Läs hela inlägget »
Etiketter: energimedicin
Ny Ayurveda massage utbildning Lotta Bergqvist på Gotland

Det är så roligt att få erbjuda dig en ny möjlighet och välkomnar dig till min nya Ayurveda utbildning, där jag lär dig  en Abhyanga massage som är en Ayurvedisk helkroppsmassage.
Det är en terapeutisk behandling med örtbaserade oljor som är Dosha specifik.  Utbildningen är för dig som gått 3 steg i Ayurvedautbildningen. Vi varvar med att få och ge massage under två dagar samt en uppföljningsdag. Kostnaden för hela kursen är 5300 kronor inkl massageoljor.
Efter genomförd och godkänd utbildning erhåller du ett diplom.
Utbildingen håller jag den 26 september och 10 oktober 2021.
Välkommen med din intresseanmälan.

Läs hela inlägget »

Välkommen till mig och din resa mot hälsa i balans!